Преди пуканките: Времетраене: 2 часа и 7 минути Режисьор: Стивън Кейпъл Джуниър В главните

...
Преди пуканките:
Времетраене: 2 часа и 7 минути
Режисьор: Стивън Кейпъл Джуниър
В главните
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Трансформърс: Възходът на зверовете

Преди пуканките:
Времетраене: 2 часа и 7 минути Режисьор:  Стивън Кейпъл Джуниър В основните функции:  Антъни Рамос и Доминик Фишбак Бюджет:  към 200 милиона долара С какво да се подготвим:   " Бъмбълби " (2018 г.)
След пет кино лентата, режисирани от Майкъл Бей, франчайзът на Трансформърс завоюва в действителност доста фенове и пари от бокс офиса. Но не може и да не споменем, че последните два - " Трансформърс: Ера на изтребване " (2014 г.) и " Трансформърс: Последният рицар " (2017 г.), се оказаха по-скоро отчаяние за почитатели и критици.

Ето за какво от Paramount взеха решение да рестартират поредицата. Така през 2018 година се появи " Бъмбълби " с Хейли Стайнфелд и Джон Сина, който бе много по-различен от предшествалите го пет кино лентата, а концепцията бе да забравим за всичко, което сме гледали досега. И се получи, тъй като след триумфа му се появиха проекти за още филми.

И по този начин, пет години по-късно на екран към този момент е " Трансформърс: Възходът на зверовете ". Филмът се явява като продължение на " Бъмбълби ", като жълтият Автобот още веднъж е в играта, само че диря от героинята на Хейли Стайфелд няма.

Действието в " Трансформърс: Възходът на зверовете " се развива седем години след " Бъмбълби ", което значи, че ни праща през 1994 година в Ню Йорк. Именно там се срещаме и с главните (човешки) герои - Ноа Диас (Антъни Рамос) и Елена Уолъс (Доминик Фишбак).
 Снимка 621644

Ноа е някогашен боен, чиято пристрастеност е електрониката, само че му е извънредно мъчно да си откри работа. А тя е нужна, с цел да оказва помощ финансово на майка си и брат си.

Елена пък работи в музей, тъй като артефактите и историята, която те крият, са нейната огромна пристрастеност. И двамата ще бъдат въвлечени в поредност от събития, които мъчно биха обяснили, без да ги помислят за луди.
 Снимка 621650

Ноа и Елена схващат за съществуването на Автоботите, които към този момент седем години са заточени на Земята и търсят път към дома. Оптимус Прайм, Бъмбълби, Мираж и компания обаче не са толкоз забавни, колкото един напълно нов тип Трансформърси - Максималите.

Те са скрити на Земята от епохи, пазейки огромна загадка, само че злото съумява да ги откри. Максималите са предвождани от Оптимус Праймъл, който като характерен Трансформърс може да трансформира типа си, само че главният му е на гигантска горила.

И Максимали, и Автоботи бързо схващат, че не са опасност един за различен, тъй като тя идва от друго място.
 Снимка 621647

Основният изверг се споделя Уникрон, който безусловно гълтам планети. А с цел да го направи и със Земята, е изпратил най-хубавия си войник Скърдж - толкоз мощен и безмилостен, че събира като титли значките на други Трансформърси, които е надделял в борба.

Сега остава да разберем дали " Трансформърс: Възходът на зверовете " ще се окаже толкоз сполучлив в бокс офиса, че Paramount да завършат трилогията, която са подготвили и дали обещание.

" Трансформърс: Възходът на зверовете " е по кината от 9 юни
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР